Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Дрони та сотні шин для автівок. Дніпро доправив на фронт чергову партію устаткування на ще майже 7 млн грн

Місто Дніпро продовжує підтримувати українських оборонців, надаючи їм необхідну техніку, автомобілі та оснащення. На цей раз на передову було доставлено нове обладнання, яке було закуплене відповідно до запитів саміх бійців.

Основна частина цієї допомоги включає в себе десятки дронів різних типів, включаючи ті, що обладнані тепловізорами. Мер Дніпра Борис Філатов підкреслив важливість цього надходження та зазначив: “Чергова щотижнева партія допомоги для наших оборонців. Ми знову передаємо дрони. Дрони, дрони і ще раз дрони. Це те, що просять хлопці. Ми робимо все можливе, щоб їх знайти і передати, а також гуму для автівок, бо її завжди недостатньо.” Також військові отримали комплекти гуми для вантажівок і пікапів, що складають приблизно 700 шин і дозволять “перевзути” більше сотні автомобілів.

Начальник логістики однієї з окремих бригад тероборони Дніпра, Сергій, підкреслив важливість отриманої допомоги та сказав: “Ми отримуємо дійсно дуже корисну допомогу від громади міста Дніпра. Дуже часто внаслідок дій ворога колеса автомобілів стають непридатними. І, крім того, зараз приділяється багато уваги безпілотним літальним апаратам, якими наші військовослужбовці постійно користуються для збереження життя.”