Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Дніпропетровців запрошують до антикорупційного громадського руху

Активістів зі всієї області запрошують долучитись до ініціативної групи Всеукраїнського руху за очищення Дніпропетровщини.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Ми звертаємося до всіх відповідальних громадян Дніпропетровська та області з закликом приєднатися до Руху та довести тим самим, що український народ здатний керувати своєю державою без допомоги олігархів та їх ставлеників. Оскільки Рух є абсолютно вільною громадською структурою, не зв’язаною жодною формальною бюрократією, ми оголошуємо збір контактів громадян Дніпропетровщини, що бажають приєднатися до Руху вже сьогодні», – зазначається у повідомленні.
Зареєструватися можна, заповнивши коротку форму за посиланням: https://goo.gl/6TRPEO
Найголовнішими вимогами Руху є:
— зміна прем’єр міністра
— звільнення генерального прокурора та проведення відкритого та прозорого конкурсу на його посаду
— чистка політичної еліти
Що можуть для цього зробити громадяни? Інструментами реалізації наших вимог є:
— збір 1 мільйона підписів за відставку Яценюка та Шокіна протягом 1 місяця. Ми доведемо, що нас багато і нам не обов’яково виходити на вулиці аби керувати власною державою.
— масова хвиля перевірок декларацій чиновників на відповідність їх реальному стилю життя, адже приховування доходів чиновниками згідно з новим законодавством є кримінальним злочином.
До Координаційоної ради Руху також звернулись з пропозицією – провести черговий Антикорупційний Форум у Дніпропетровську, таким чином, залучивши до ініціативи найбільш розвинене місто Центральної України, яке, разом з тим, є фактично прифронтовим.