Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

«Динамо» і «Шахтар» сьогодні зустрінуться на полі

Про підготовку до класичного протистояння «Динамо» та «Шахтаря», яке відбудеться цієї суботи на «Олімпійському» повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо»: «Не варто нагадувати, яке значення ці матчі завжди мають для обох команд, проте для «Динамо» зараз кожне очко на вагу золота, з огляду на знову загострену після попереднього туру боротьбу за потрапляння до зони Ліги чемпіонів». 

Кияни вже визначилися з формою: «У суботу, 4 липня, на НСК «Олімпійський» у рамках 29-го туру УПЛ «Динамо» зіграє з донецьким «Шахтарем». На передматчевій нараді, яка відбулася вранці в день гри, було затверджено, у яких комплектах форми проведуть матч команди. Господарі поля зіграють у домашній білій формі (голкіпер – у чорному), гості вийдуть на поле в традиційних помаранчевих футболках та чорних шортах (голкіпер – у жовтому)».

Нагадуємо, що сьогодні 4 липня відбудеться матч «Динамо» – «Шахтар» і розпочнеться о 19:30 з головним арбітром зустрічі Віталієм Романовим, через карантинні заходи в Україні поєдинок відбудеться без глядачів. 

Після нього на «Динамо» чекає виїзд до Харкова, де відбудеться сенсаційний фінал Кубка України, де за кубок несподівано змагатиметься у фіналі «Ворскла». Поєдинок відбудеться 8 липня о 21:30.

Матч відбудеться у середу, 8 липня, о 21:30 у Харкові, на ОСК “Металіст”. Поєдинок пройде без глядачів. У прямому ефірі гру транслюватимуть телеканали “UA: Перший” та “Футбол 1”.

Спочатку фінал було заплановано у Тернополі, однак через поширення коронавірусу в регіоні перенесено до Львова, звідки поєдинок також перенесли з тієї ж причини. Тернопільський міський стадіон було затверджено місцем проведення фіналу Кубку України-2020/2021.

Нагадуємо, що до фіналу команди дісталися так:

У півфінальному матчі “Динамо” перемогло на виїзді “Минай” з рахунком 2:0, а “Ворскла” здолала “Маріуполь” у серії післяматчевих пенальті завдяки чудовій грі 16-річного воротаря – 3:2 (1:1). 

Автор – Боніфацій