Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Борис Філатов розповів про свого друга, колишнього мера Умані, який зараз боронить Україну на передовій

За словами міського голови Дніпра, викрики «Хай син Порошенка воює (депутати, мери, etc.)» лунають ще з 2014 року. Втім, як часто трапляється, коли ті ж самі діти депутатів чи самі депутати йдуть воювати, крикуни і далі сидять на дивані. Як, наприклад, було, коли син тодішнього генерального прокурора Юрія Луценка пішов воювати, про Новини Дніпра повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на телеграм канал міського голови.

«Особливих подяк не лунало, а дехто взагалі в те не повірив», – говорить Філатов

Один з таких мерів, які пішли воювати — міський голова Умані та один із засновників партії «Пропозиція» Олександр Цебрій. Всі можуть його згадати за жахливими фальсифікаціями в його бік під час виборів через різкі його висловлювання на адресу влади під час епідемії коронавірусу.

«Утім, як відомо, колишніх мерів не буває. Сашко міг причаїтися у вичікувальній позиції. А міг плюнути на все, образившись на життя, долю та власну країну, де можливі такі несправедливість та беззаконня. Міг нити в соцмережах, давати поради, повчати та критикувати. А міг піти у бізнес. Чи взагалі – поїхати. Але Саня пішов воювати. І не до штабу чи ТЦК. А на «нуль»», – говорить міський голова Дніпра.

Про жахи війни Олександр розповідає на своїй сторінці у Facebook.

«І так, коли цілком здорові особини чоловічої статі та призовного віку кажуть: «Піду в ЗСУ після мерів із депутатами», нагадайте їм, що Саня вже просунув їх у черзі. Пишаюся нашою дружбою», – завершив Борис Філатов.