Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Борг за тепло у понад мільярд гривень. КП «Теплоенерго» пропонує абонентам реструктуризацію. Покрокова інструкція


Заборгованість дніпрян за опалення становить 1,3 мільярда гривень. Під час пікового сезону представники комунального підприємства “Теплоенерго” наголосили на необхідності вчасної оплати рахунків.

«Ми радимо відповідально ставитися до сплати послуг за тепло. Якщо споживач має борг за тепло від трьох і більше місяців, комунальне підприємство може подати позов до суду. Аби цього не сталося, ми пропонуємо нашим абонентам оформити реструктуризацію боргу», — інформує Анастасія Сухіна, помічниця директора КП «Теплоенерго.


Для отримання можливості реструктуризації боргу з опалення слід звернутися до абонентського відділу КП «Теплоенерго» за адресою: вул. Королеви Єлизавети ІІ. При візиті слід мати при собі копію паспорта, копію ідентифікаційного коду, довідку про склад родини та довідку про доходи за останні 6 місяців для всіх зареєстрованих повнолітніх осіб.

Реструктуризація дозволяє споживачеві розплачуватися за наявний борг на більш прийнятних умовах, наприклад, за допомогою менших щомісячних внесків. Це також виключає ризик подання судового позову з боку КП «Теплоенерго».