Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

“Аватару 2” бути попри пандемію

Довгоочікувані сиквели до фільму “Аватар” 2009 року мали бути завершені до кінця 2020 року, при цьому робота над чотирма фільмами ведеться одночасно, про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. В даний час дата випуску “Аватар-2” – 17 січня 2021 року, а наступні фільми вийдуть у грудні 2023 року грудні 2025 року та грудні 2027 року.

Навесні фільмування сиквелів “Аватара” були зупинені через карантинні обмеження, введені у зв’язку з пандемією коронавірусу. 2 червня режисер Джеймс Кемерон і продюсер Джон Ландау прилетіли до Нової Зеландії для продовження зйомок фільму “Аватар-2”.

Компанія Weta Digital з Веллінгтона продовжить роботу над візуальними ефектами для фільмів, бюджет яких, як повідомляється, становить 1,65 мільярда новозеландських доларів (1 мільярд доларів).

Продюсер сиквелів “Аватара” Джон Ландау показав нові фото з фільмування стрічки, яке поновилося влітку. На нових кадрах з фільмування можна побачити акторку Сігурні Вівер, яка працює над підводними сценами. Продюсер зазначив, що Вівер ніколи не уникає екшн-сцен і виконує їх сама.