Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Адель випустила перший за шість років альбом “30”

Британська співачка Адель випустила перший за останні шість років повноформатний альбом.

Після кількох тижнів натяків шанувальникам по всьому світу за допомогою загадкових прогнозів числа 30 , Адель підтвердила, що нова музика вже не за горами. 15-разова володарка Греммі випустила свій перший сингл зі свого четвертого студійного альбому в четвер. З “Easy on Me” шанувальники чекали, затамувавши подих, щоб почути першу пісню зірки за понад шість років.

Четверта платівка у кар’єрі виконавиці отримала назву «30». До альбому увійшли 12 композицій. Одну з них — “Easy on Me” випустили раніше, а три нові пісні Адель виконала наприкінці жовтня на концерті в Лос-Анджелесі.

В інтервʼю Apple Music Адель розповіла, що присвятила альбом своєму дев’ятирічному синові Анджело і хотіла через пісні показати йому, як тяжко переживає розлучення. При цьому в інтерв’ю Опрі Вінфрі Адель розповіла, що її новий альбом про розлучення з бізнесменом Саймоном Коннекі, а його назва відсилає до віку співачки, в якому вона вийшла заміж.

Усі платівки співачки носять назви з посиланням на вік виконавиці. Альбоми «19» (2008), «21» (2011), «25» (2015) були продані багатомільйонними тиражами та принесли Аделі низку нагород, у тому числі 15 премій «Греммі».

На початку листопада шведський гурт ABBA випустив свій перший альбом після 40-річної перерви. Загалом для артистів це дев’ятий альбом.