Зареєструватися на пробне ЗНО можна вже сьогодні

05.01.2016 10:57   -
Автор:

Сьогодні, 5 січня, розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Вона триватиме до 30 січня. Подати заявку на участь у пробному тестуванні можна на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти, повідомляють у департаменті освіти та науки облдержадміністрації.
Проо це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
«Пробні тести максимально схожі на завдання основної сесії ЗНО. Така своєрідна репетиція дозволяє кожному абітурієнту випробувати свої сили, потренуватися, навчитися розраховувати час та долати стрес», – зазначила начальник управління середньої школи департаменту освіти та науки ОДА Валентина Середня.
Пробне тестування з української мови та літератури пройде 2 квітня. Потренуватися складати один з решти предметів – історію України, математику, біологію, географію, фізику, хімію, англійську, німецьку, іспанську, російську та французьку – можна буде 9 квітня.
Читайте також: Когда новые патрульные появятся в Днепропетровске
Для того, щоб зареєструватися на пробне ЗНО, зайдіть на сайт Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти – http://dneprtest.dp.ua. Оберіть рубрику «Пробне ЗНО-2016» та пройдіть просту реєстрацію. Інформацію про місце та час пробного екзамену можна знайти на цьому ж порталі в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО» з 12 березня.
Цьогоріч правила проведення зовнішнього незалежного тестування знову змінено. На абітурієнтів чекає ще один обов’язковий іспит – з математики чи історії України. Також ліквідували різнорівневі профільні тести.
Читайте також: Во время новогодних праздников будут работать экстренные диспетчерские службы (ТЕЛЕФОНЫ)