Залишився один день для реєстрації на другий Міжнародний економічний форум у Дніпрі

14.11.2018 11:30   -
Автор:

Сьогодні, 14 листопада, – останній день реєстрації на другий Міжнародний економічний форум у Дніпрі. Поспішіть, аби долучитися до масштабного заходу і поспілкуватися з дипломатами, знайти нових інвесторів та зав’язати партнерські взаємини з підприємцями з різних країн. Участь безкоштовна.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на прес-службу ДніпроОДА.
Є всього день, щоб встигнути зареєструватися.
Форум – дводенний. Перший – 15 листопада. У діловому центрі «Менора» пройдуть стратегічні дискусії та конференції, на яких обговорюватимуть сталий розвиток, партнерство держави й бізнесу, джерела економічного росту.
Серед провідних спікерів цього дня – очільник Представництва Євросоюзу в Україні Хюг Мінгареллі, Міністр промисловості та торгівлі Чехії Марта Новакова, посли Франції та Канади в Україні Ізабель Дюмон і Роман Ващук, інвестиційний банкір Ігор Мазепа, виконавчий директор Спілки українських підприємців Катерина Глазкова.
16 листопада – продовження форуму. Майданчиком для «круглих столів», конференцій, лекцій, семінарів стануть Дніпропетровська ОДА та Медіапростір. У порядку денному – податкова та земельна реформи, баланс інтересів бізнесу й держави, розвиток фінансового сектору. Зацікавлять і 10 бізнес-семінарів – від теорії ігор до протидії шахраям.
Міжнародний економічний форум DEF-2018, який організовує Дніпропетровська ОДА, – це більше 40 заходів та 150 спікерів, очікуються до 1,5 тисячі гостей.
Приєднатися можуть усі охочі, участь – безкоштовна.