За дві з половиною хвилини нардеп Шпенов примудрився збрехати двічі?

08.01.2015 12:50   -
Автор:

Криворізький активіст з ГО «Об’єднання відповідальних громадян» Сергій Мокряков зауважив, що виступ місцевого нардепа Дмитра Шпенова на телебаченні надихнуло його на невелике розслідування. Виявилось, що нардеп суттєво перебільшив інформацію про власну роботу в Раді.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Нардеп Дмитро Шпенов своїм феєричним виступом в програмі «Місто» на телеканалі «Рудана» 06.01.2015р. надихнув мене на невеличке розслідування.
Що каже вельмеповажний пан Шпенов? А те, що він особисто подав більше 20 законопроектів. Можливо, йому важко оцінити обсяг власних досягнень, бо біднесенький світу білого не бачить за такою важкою працею, тож допоможемо йому.
Дивимось тут: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2… що бачимо? А те, що подав він 10(десять, не двадцять і не більше) законопроетів. І не особисто, а кожен в співавторстві з нардепами Королевська Н.Ю., Павленко Ю.О., Колєсніков Д.В., Льовочкін С.В., Шуфрич Н.І., Бахтеєва Т.Д., Вілкул О.Ю., Іоффе Ю.Я., Бакулін Є.М., Мороко Ю.М., Мірошниченко Ю.Р., Білий О.П., Німченко В.І., Дунаєв С.В., Гальченко А.В., Павлов К.Ю., Добкін М.М.
Загалом 18 людей, тобто приблизно по пів законопроекта на нардепа.
Читайте також: Галасюк, Дзензерский и Шпенов – “передовики” работы в ВРУ
Далі він повідомляє, що жоден не був поставлений до порядку денного цією незграбною та неефективною, як ніколи, Верховною Родою.
Це теж легко перевірити! Не будемо далеко ходити, тицнемо перший, 1016 (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1…), і.. Бінго! Включено до порядку денного від 11.12.2014р.
Я пройшов всі, до порядку денного включені 9 з 10, не включений тільки 1596 від 23.12.2014. Ну, воно і не дивно, з огляду на час народження законопроекту.
За дві з половиною хвилини пан Шпенов примудрився збрехати двічі. Чекаємо на нові рекорди.
Законопроекти деякі я проглянув, відверто кажучи, мене не дивує, що за них не голосували, і дивує, що вони були в порядку денному, але це окрема сумна та довга історія…
Дмитро, я так розумію, за три скликання ви навчились тільки помножувати (мінімум на два) свої досягнення і ділити наші гроші», – написав активіст.
Читайте також: Иван Куличенко – в числе аутсайдеров по итогам работы в Раде