У Дніпрі запустили новий проект “СамоОрг-Дніпро”

27.08.2018 10:00   -
Автор:

У Дніпрі розпочався перший етап проекту “СамоОрг-Дніпро”, що спрямований на сприяння у створенні мережі мікрорайонних комітетів самоорганізації населення, надання їм повноважень та виділення фінансування з міського бюджету за рахунок коштів, що вивільняються після ліквідації районних в місті рад для виконання делегованих повноважень.
Про це директор “Інституту реформ та інновацій” Роман Сердюк розповів в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ».
«Проект реалізується в межах проекту Центру політико-правових реформ «Посилення ролі громадянського суспільства у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади» за підтримки Європейського Союзу», – сказав він.
Планується розробка концепції (окреслити існуючі проблеми та шляхи їх вирішення, строки та показники виконання цієї концепції), програми фінансової підтримки ОСН, зміни до Статуту територіальної громади.
Проглянути концепцію в режимі реального часу її розробки та написати свої пропозиції можна також за цим посиланням: https://docs.google.com/document/d/1NhG8aRDRfrjUGTdlih_RGr0_XiWOjkKyLV2py0DBqQY/edit?usp=drivesdk.
“Навчання почнеться в листопаді – це другий етап проекту. У вересні буде проведено круглий стіл щодо концепції, яку зараз розробляємо, – додав Роман Сердюк.