“Вона померла”, – колишній нардеп розкритикував Дніпропетровську облраду

24.10.2019 15:30   -
Автор:

24 жовтня, виповнилося 9 днів по тому, як обласна влада незаконно вимкнула від електрики громадський хаб Медіапростір в самому центрі Дніпра у помсту за підтримку акцій Руху опору капітуляції. Це символічна дата, вважає народний депутат восьмого скликання Андрій Денисенко. Про пише “Дніпроград“.
“Дев’ять днів тому облрада померла як демократичний орган, який представляє громаду області. А сьогодні відлетіла й її чиновнича душонка, якій так і не вистачило сміливості увімкнути назад рубильник”, – констатував політик злочинну бездіяльність чиновників.
Денисенко також нагадав, що боягузливі прояви влади у намаганнях заткнути голос народу під час народних повстань стали недоброю традицією для Дніпра.
“У 2004 році вони відмикали від світла парк Глоби, щоби зірвати зустріч Віктора Ющенка. У 2014-му вони відмиками Пасаж, на екрані якого транслювали Лебедине озеро за Віктором Януковичем. У 2019-му ті самі, по суті своїй, дрібні та злобні людці, які не вивчили жодного уроку історії, відімкнули Медіапростір. Розклад і тлін зеленої плісняви оповили цю глупу й приречену владу”, – проводить історичні паралелі народний обранець.
Втім, попри незграбні спроби боротися з протестами народних мас, Денисенко переконаний в невідворотності зміни якості й змісту влади вже в недалекому майбутньому.
“Але ми обов‘язково порятуємо її очищувальним вогнем і світлом нацональної революції. Українська влада має бути іншою – адекватною, відповідальною і сильною у підтримці людей. А червоно-чорні прапори нашої боротьби і далі майорітимуть над Медіапростором!” – запевнив своїх читачів Андрій Денисенко.