Відсьогодні на Дніпропетровщині стартує набір до патрульної поліції

08.08.2017 15:45   -
Автор:

Всі бажаючі долучитися до підрозділів патрульної поліції міст Дніпра та Кривого Рогу вже сьогодні можуть зробити перший крок – заповнити анкету на сайті Національної поліції України.
Про це на брифінгу у Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області розповіли заступник начальника ГУНП Володимир Богоніс, начальник управління патрульної поліції у м. Дніпро Денис Пєтухов та начальник управління патрульної поліції у м. Кривий Ріг Артур Шкроб, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«До лав патрульної поліції ми запрошуємо молодих людей віком від 20 до 35 років, які є громадянами України і вільно володіють українською мовою, мають повну загальну середню освіту та готові віддано служити людям. Також вони повинні мати міцне здоров’я та високу психологічну стійкість. Обов’язковим є наявність посвідчення водія категорії В або готовність отримати таке посвідчення. Після заповнення анкети, кандидати мають пройти тестування, військово-лікарську комісію та співбесіду» – розповів Денис Пєтухов.
«В майбутньому такі набори до патрульної поліції стануть регулярними. Ми плануємо проводити їх декілька разів на рік, адже поліцейські з досвідом роботи у патрульній службі мають можливість кар’єрного зростання та розвитку в інших структурних підрозділах поліції області» – підкреслив Володимир Богоніс.
У патрульну службу Дніпра планують набрати 350 поліцейських, ще на 100 посад можуть претендувати кандидати з Кривого Рогу.