Вибори президента України відбудуться 31-го березня, не дивлячись на воєнний стан

27.11.2018 10:00   -
Автор:

Верховна Рада вчора ухвалила закон №9338 “Про затвердження указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні”. За відповідне рішення проголосували 276 депутатів. А за рішення провести вибори Президента України 31-го березня проголосували 298 нардепів.
Про це пише “Аргумент“, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
За ухвалення відповідного рішення з техніки й юридичними поправками, які озвучив під стенограму Президент України, проголосували 276 народних депутатів при мінімально необхідних 226-ти. У документі доручено військовому командуванню, органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування запроваджувати заходи, необхідні для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави.
Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив про загрозу вторгнення та захоплення Росією українських міст Маріуполь і Бердянськ.
Про це він сказав під час термінового засідання Ради безпеки ООН у понеділок. “Згідно з наявними розвідданими, існує чітка загроза вторгнення та захоплення Маріуполя й Бердянська. Подальші агресивні дії та провокації прикордонної служби, ФСБ та ВМФ Росії також залишаються реалістичною можливістю”, – наголосив Єльченко.
Він підкреслив, що стримана реакція України на дії Росії в Керченській протоці чітко демонструє, що “ми прагнемо вирішувати поточну ситуацію мирними засобами та у повній відповідності до міжнародного права й існуючих двосторонніх зобов’язань”.
Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко повідомив про те, що серед шістьох українських моряків, поранених під час обстрілу з боку російських кораблів, один перебуває в критичному стані. Если Вам необходимо купить диплом об образовании, то мы предлагаем лучшие условия.
Також нардепи проголосували за постанову про вибори Президента, які відбудуться 31 березня.
За це рішення проголосували 298 нардепів.
«Прийнято постанову про призначення чергових виборів виборів Президента України на неділю 31 березня 2019 року», – сказав голова парламенту Андрій Парубій.