В середньому за тиждень на Дніпропетровщині відбувається 100 ДТП, – поліція

14.08.2018 16:00   -
Автор:

В тиждень на Дніпропетровщині відбувається приблизно 100 ДТП, з них 80 без потерпілих, а 20 випадків – з потерпілими. Про це в коментарі інтернет-виданню “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” розповів начальник відділу по зв’язку з громадськістю управління патрульної поліції Дніпра Павло Караманов.
Основною причиною ДТП є недотримання швидкісного режиму водіями на дорогах. Серед інших чинників – неуважність, недотримання вимог знаків та дорожної розмітки, а також те, що водії сідають за кермо в стані алкогольного сп’яніння, зауважує він.
Читайте також: Військкомати Дніпропетровщини готуються до осіннього призову
“З кінця минулого місяця збільшилися кількість екіпажів, що контролють ситуацію на дорогах, швидкісний режим. Також йдуть перевірки маршрутних транспортних засобів, підприємців. В цілому в тиждень по області відбувається 100 ДТП, з них 80 без потерпілих, а 20 – з потерпілими, але це узагальнена цифра, вона кожного тижня змінюється”, – говорить Павло Карманов.
Основні порушення під час перевірок транспортних засобів, що перевозять пасажирів: технічний стан транспортних засобів, відсутність вогнегасників, аптечок. Триває ця операція безстроково, до особливого наказу, відзначає поліцейський.