В Синельниково юстицією досі керує начальник, що випивав з підлеглою на робочому місці

23.02.2015 13:51   -
Автор:

Начальником Синельниківського міськрайонного управління юстиції досі працює людина, що разом зі звільненою начальницею відділу управління Світланою Туренко ділила чарку за робочим місцем.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Черваньов Микола Якович займає свою посаду у Синельниково, незважаючи на те, що активісти застали його у нетверезому стані в робочі години. Його підлеглу Туренко в кінці січня звільнили на радість місцевим люстраторам, а ось начальник досі на своєму місці.
При цьому в Міністерстві юстиції звітують про оптимізацію та нову кадрову політику. Вона полягає у тому, що усі співробітники мають пройти перевірку за минулий рік. Всі, хто не пройде конкурсний відбір, потраплять у кадровий резерв.
Чому до керівника юстиції у Синельниково досі не дійшла ця кадрова політика невідомо. Однак офіційні заяви стверджують: «6 лютого вже проведено перше тестування керівників обласних управлінь юстиції, за принципами, які існують в приватному секторі. Це перевірка професійних та лідерських якостей, а також вмотивованість. За підсумками кадрового тестування та співбесід із 85 керівників органів юстиції вищої ланки 47 вимушені будуть покинути свої посади». Можливо, з часом і до місцевих служителів Феміди дістануться такі нововведення.
Читайте також: На Днепропетровщине люстрационный процесс окончен, – Олейник