В ОДА йдуть непрозорі призначення чиновників, – Олексій Ангурець

29.05.2015 21:44   -
Автор:

Громадський активіст, голова Дніпропетровської обласної громадської екологічної ради Олексій Ангурець на своїй сторінці у фейсбук заявив, що призначення нового директора департаменту екології Дніпропетровської ОДА ведеться «методами старої влади», тобто кулуарно.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Мені стало відомо, що відповідно розпорядженя голови Дніпропетровської ОДА від 18.05.2015 №-189/0/5-15 проходить стажування на посаду директора департаменту екології Дніпропетровської ОДА пан Паньков В’ячеслав Олександрович. Ні мені, не моїм колегам ця особа не знайома.
Профільний заступник голови ОДА, Святослав Олійник також не знає цю людину та не погоджував його кандидатури. Я вбачаю в цьому намір за спиною громадської екологічної ради області та активістів просунути до ключьової екологічної посади області невідому людину методами старої влади.
Я з колегами більше року налагоджував системну роботу з департаментом екології. Вперше ми мали можливість відкритого діалогу та участі у прийнятті рішень. Зараз всі наші зусилля намагаються перекреслити бажанням “пристроїти” чергового свата, кума, або корєша. Попереджаю, ми не дамо це зробити. Порєшалово минулих часів не повернеться знов. Сподіваюсь, мене почули “покровітєлі” пана Панька. Всі, хто знають щось про попередню діяльність цієї особи прошу поділитися інформацією», – зазначає Ангурець.
Читайте також: В днепропетровской политике началась перегруппировка сил