В Дніпропетровську відбувся Олімпійський день-2015 (ФОТО)

08.06.2015 17:23   -
Автор:

У Дніпропетровську в міському парку культури та відпочинку ім. Л.Глоби відбувся Олімпійський день – 2015, який цього року приурочений до 25-річчя з дня заснування Національного Олімпійського Комітету України.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка».
«Традиційно ми проводимо олімпійський день, аби залучати всіх до спортивного руху не залежно від навичок і здібностей в спорті та пропагуємо здоровий спосіб життя. До участі у заходах долучаються наші олімпійці, призери чемпіонатів світу, Європи», – сказав віце-президент Дніпропетровського обласного відділення НОК України, керівник фракції в міськраді «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Каміль Примаков.
«Гармонія між здоровим тілом і здоровим духом, те до чого ми прагнемо. Хотів, щоб це стало способом життя. Вдячний національному олімпійському комітету за популяризацію занять спортом», – сказав радник голови облдержадміністрації, депутат облради від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Гліб Пригунов, вітаючи учасників змагань.
Організатори влаштували забіги з легкої атлетики, гру в шашки та шахи, конкурс малюнків на асфальті, перетягування канату та багато інших змагань В акваторії річки Дніпро пройшли показові заїзди з академічного веслування а також з веслування на байдарках та вітрильного спорту. А на центральному скалодромі міста відбулися змагання зі скелелазіння. Крім цього, у кожному районі міста пройшли змагання з волейболу, стритболу та футболу.
Всі переможці та призери Олімпійського дня-2015 окрім маси позитивних емоцій та гарного настрою отримали призи та подарунки від організаторів свята.