В Дніпрі пройде громадський флешмоб

28.08.2017 17:00   -
Автор:

2 вересня у Дніпрі відбудеться фото-флешмоб “#ГромадаЦЕ”, присв’ячений консолідації громади та солідарності із громадянами, постраждалими внаслідок конфлікту на Донбасі.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Фейсбук Придніпровського регіонального представництва міжнародного фонду “Відродження”.
“Громадська організація “Сила Майбутнього” запрошує долучитися до фото-флешмобу «#Громада_це» у східних областях України! У суботу, 2 вересня 2017 року, за ініціативи Ресурсного центру ГУРТ у п’яти містах східної України – Бердянську, Дніпрі, Краматорську, Сєвєродонецьку та Харкові – відбудеться фото-флешмоб #Громада_це.
Захід, що проходитиме у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», матиме на меті консолідацію громади та підкреслюватиме позитивний внесок внутрішньо переміщених осіб у її розвиток. Учасники фото-флешмобу із 10 запропонованих варіантів обиратимуть свою асоціацію до слова «громада» та фотографуватимуться із нею, виявляючи солідарність із громадянами, постраждалими внаслідок конфлікту на Донбасі.”
Захід відбудеться на Європейській площі, біля магазину “Єва”, 2 вересня 2017 року об 11:00.