У Кривому Розі старі комісії розпущені, а нові ще не сформовані (ВІДЕО)

03.12.2015 15:45   -
Автор:

У Кривому Розі перераховувати голоси та розбиратися з виборчими списками на спеціальних виборчих дільницях, зокрема у лікарнях, будуть уже нові районні виборчі комісії. Оскільки попередні розпущені рішенням Криворізької міської виборчої комісії.
Про це йдеться у сюжеті “Громадського ТБ Дніпро“.
Вже після розпуску шести районних ТВК стало відомо, що вони намагалися виконати постанову Дніпропетровського адміністративного апеляційного суду про перерахунок, укотре відхиливши всі скарги.
Формування нових ТВК триває. Напередодні політичні партії мали подати списки кандидатів до таких комісій, 3 грудня о 15-й годині міська виборча комісія повинна розпочати розглядати ці подання. Законом на формування нових комісій передбачено три дні. Своєю чергою, голова Криворізької міської виборчої комісії Павло Гивель підтвердив, що подав позов до суду про свою незгоду з розпуском попередніх районних комісій.
Юрій Милобог, кандидат на посаду міського голови Кривого Рогу, прокоментував, що якщо районні виборчі комісії не виправдають його сподівань, він чекатиме на висновки спеціальної слідчої комісії Верховної Ради. «Якщо ми нічого не доб’ємося, то я зрозумію, що наша держава не доросла до чесних виборів», — додав Милобог.
Читайте також: На Днепропетровщине депутатам закупят ноутбуки и “корочки” по 300 грн