У Дніпропетровську зберуться військові організації та бійці добровольчих батальйонів

21.11.2014 12:43   -
Автор:

Громадський діяч Віктор Сухов на своїй сторінці у фейсбук заявив, що 22 листопада у Дніпропетровську відбудуться збори Української Військової Організації та Територіальної оборони.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Враховуючи існуючу військову загрозу з боку Російської Федерації, високу ймовірність диверсійних акцій на території Дніпропетровської області, виникає необхідності розробки комплексу заходів, спрямованих на створення системи територіальної оборони області. Є ініціатива щодо створення Української Військової Організації, потрібно консолідувати зусилля громадськості, підвищити обороноздатність держави та побудувати оборону територій на нових засадах і принципах.
Повноважних представників добровольчих батальйонів, учасників АТО, ВГО «Комітет народного контролю», «Народний антикорупційний нагляд», ГО «Форум порятунку Дніпропетровська», ГО «Дніпропетровська правозахисна група», волонтерський рух, офіцерів та сержантів запасу і у відставці – скликають патріотів України з метою об’єднання зусиль заради спільної мети, для участі в зборах Української Військової Організації та Територіальної оборони з наступним порядком денним:
1. Обговорення проекту Закону України «Про Українську військову організацію».
2. Пропозиції щодо змін до Положення «Про Територіальну оборону».
3. Питання взаємодії громадськості з органами Територіальної оборони Дніпропетровської області», – написав активіст.
Початок зібрання запланований на 14.00.