У Дніпропетровську гучно відзначили День ЗСУ та День волонтера (ФОТОРЕПОРТАЖ)

08.12.2014 13:07   -
Автор:

Під час свята у дніпропетровському аеропорту військових та волонтерів вітало керівництво області та військових частин, для них зі зворушливими номерами виступали дитячі колективи, а наприкінці вечора заспівала Народна артистка України Руслана.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан звернувся до військових та волонтерів з привітаннями та словами вдячності. Він зазначив, що вперше у Дніпропетровську їх свято відзначається з таким розмахом.
«Сьогодні дуже знаковий день, тому що весь народ і вся країна покладаються на нашу армію. Ці люди віддають найдорожче, що у них є, для захисту нашої країни – це життя. Тому ми всі зобов’язані вклонитися їм в ноги, – сказав Геннадій Корбан. – Влада сьогодні повинна зробити все для того, щоб ці подвиги не були забуті і знову втоплені в корупції чиновників. Все, щоб забезпечити армію і вирішити соціальні проблеми, пов’язані з тими людьми, які захищають Батьківщину».
Також під час свята нагороди отримали волонтери – за активну громадянську позицію та самовіддану допомогу військовослужбовцям.
Читайте також: Приоритетом новоизбранной Рады всегда будет армия, – Борис Филатов (ВИДЕО)
«Волонтери – це основа патріотизму України. Вони добровільно, за свої гроші допомагають армії, збирають продукти харчування, привозять бронежилети, іноді навіть ризикуючи життям, доставляють це на передову», – зазначив радник губернатора Борис Трейгерман.
Полный ФОТОрепортаж смотрите по ссылке.