У Дніпропетровську будуть пікетувати суд

16.04.2015 11:43   -
Автор:

«Гучний процес в Апеляційному суді Дніпропетровської області по оскарженню рішення судді Бабушкінського районного суду Бібіка Миколи Миколайовича (в якому він виніс рішення про стягнення з Дніпропетровської міської ради 78 млн гривень на користь Кіпрської компанії Хагворт Менеджмент Лімітед) триває», – заявляють активісти ГО «Майдан-Січеслав».
Про це повідомляє інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Учасники громадської організації тримають на контролі цей процес.
«Судді Апеляційного суду вже заздалегідь промотивовані росіянами (які є власниками компанії Хагворт Менеджмент Лімітед) і промотивовані дуже потужно (фінансово), до того ж вони є ставленниками Вілкула, який привіз їх до Апеляційного суду з Кривого Рогу, тому ми не можемо допустити винесення ними незаконного рішення”, – зазначається у заяві.
Читайте також: Днепропетровский «УДАР» поможет узнать о новых субсидиях
Активісти вимагають рішення судді Бібіка визнати незаконним, суддю притягнути до кримінальної відповідальності, а справу направити на повторний розгляд до суду першої інстанції.
“Запрошуємо усіх свідомих, небайдужих громадян долучитись до нас і сказати своє НІ суддівському свавіллю в Апеляційному суді Дніпропетровської області. 17 квітня 2015 року о 8:30 біля будівлі суду (Харківська, 13) буде проходити пікет суду “НІ суддівському свавіллю”, о 9:00 розпочнеться судове засідання», – зазначають активісти.
Читайте також: Общественники недовольны встречей с и.о. мэра Днепропетровска