У Дніпропетровську активістів запрошують відвідати суд над організаторами «тітушок»

11.06.2015 18:11   -
Автор:

Журналіст Наталя Біловицька на своїй сторінці у фейсбук повідомила, що завтра у Дніпропетровську відбудеться чергове судове засідання у справі про побиття людей під стінами ОДА 26 січня 2014 року. В організації «тітушок» звинувачують колишнього заступника губернатора Ростислава Ботвінова та нинішнього заступника голови облради Віктора Науменка.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Якщо ви за те, щоб права журналістів не порушувалися, а винні в організації злочинних подій біля ОДА 26 січня 2014 року і нападу на представників ЗМІ, понесли належну відповідальність, прошу завтра, 12 червня о 14.30 прийти до Кіровського районного суду. Там буде продовжуватися розгляд кримінального впровадження щодо колишнього заступника голови ОДА Ботвінова і нинішнього заступника голови облради Науменка.
Особливо прошу з’явитися потерпілих по цій справі – як колег, так і майданівців. Прокурор дуже стурбована тим, що потерпілі не ходять на судові засідання і що ця справа може зійти нанівець.
Про всяк випадок попереджаю, що для здійснення фото- і відеозйомки треба перед засіданням надати судді відповідну заяву на дозвіл, написану у вільній формі. Суддя – Овчаренко Н.Г. Кого цікавлять подробиці, пишіть мені, всім надам інформацію», – пише Наталя Біловицька.
Читайте також: Прокуратура вимагає відсторонити заступника голови облради через змову з “тітушками”