У Дніпрі зіграли зірковий футбол для поранених і лікарів

15.09.2015 16:00   -
Автор:

14 вересня для пацієнтів Дніпропетровського військового шпиталю музиканти-футболісти команди «Маестро» влаштували концерт, а з військовими лікарями — зіграли в футбол.
Про це йдеться у сюжеті “Громадського ТБ Дніпро”.
Захід ініціював фонд Романа Зозулі «Народна армія», зокрема сам Роман та інший гравець «Дніпра» Ян Лаштувка. «Протягом року в нас з’явилася традиція — ми водимо бійців на кожен домашній матч «Дніпра», — розповідає представниця фонду Христина Шевцова. — І за цей рік ми трішки «захворіли футболом», тому вирішили не лише влаштувати концерт, а й зробити футбольний матч, у якому артисти ФК «Маестро» гратимуть з військовими лікарями».
Головна ідея заходу, за словами організаторів та артистів, розважити пацієнтів шпиталю, а також дати можливість лікарям відпочити від щоденної важкої роботи.
«Мабуть, не існує зараз музикантів, які б не грали для військових. Всі прекрасно розуміють, що ми і де-факто, і де-юре існуємо завдяки тому, що Україна встояла. А завдяки чому вона встояла? Грошам — ні, розуму — ні, вона встояла завдяки людям. І ми хотіли б якось показати їм, що ми пишаємось ними і вважаємо їх кращим із того, що набула Україна за свою історію», — говорить музикант гурту ТНМК та член ФК «Маестро» Олександр «Фоззі» Сидоренко.