У Дніпрі запрацював гуманітарний штаб допомоги мешканцям Авдіївки

31.01.2017 16:39   -
Автор:

Авдіївка зараз знаходиться на межі гуманітарної катастрофи, стражджають мирні люди. Враховуючи ситуацію, яка склалась у «сірій» зоні, в обласній раді запрацював гуманітарний штаб допомоги мешканцям Авдіївки. Функціонує він у приміщенні приймальні обласної ради, за адресою пр. Поля,2. Долучитися до допомоги можуть усі мешканці Дніпра та області.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу облради.
Наразі жителі Авдіївки найбільше потребують пакети зігріваючі хімічні, термоковдри, теплий одяг, шарфи, термоси, продуктові набори для споживання без розігріву та ін., розповів офіцер відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування “СХІД” Борис Кутовий. І вже сьогодні буде відправлено перший гуманітарний вантаж.
«Ситуація на грані гуманітарної катастрофи, люди в люті морози залишились без тепла та світла, тому зволікати з допомогою не можна! На рахунку кожна хвилина, тому вже сьогодні виїжджаємо до Авдіївки із першим гуманітарним вантажем», – зазначив Борис Кутовий.
«Наразі в Авдіївці поганий зв’язок, тому після приїзду представника керівництва командування «Схід», ми зможемо краще координувати свої дії у поставці гуманітарної допомоги та отримувати достовірну інформацію», – зазначив заступник голови облради Мгер Куюмчян.