У Дніпрі відбудеться захід присвячений Дню української писемності та культури

06.11.2018 15:45   -
Автор:

07 листопада о 15-00 у Будинку мистецтв, що розташований на вулиці Філософській, 23 відбудеться захід до Дня української писемності та культури – творчий вечір «Краса з любові» відомого українського поета Сергія Бурлакова.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на прес-службу Дніпровської міськради.
Сергій Бурлаков цьогоріч відзначив своє 80-річчя. Випускник Дніпропетровського університету (нині Національного університету ім. О.Гончара), Сергій Бурлаков обрав служіння українському слову та літературі.
З 1969 року він член Національної спілки письменників України, декілька років очолював обласну письменницьку організацію, викладав у Придніпровській академії будівництва та архітектури, працював у дніпропетровському видавництві «Промінь».
Сергій Бурлаков – автор 30 поетичних збірок, серед яких «Трояндові світання», «Русло», «Сфери», «Доброчин», «Краса – в любові», «Сонети», «Діалог дзеркал», «Яблука Платона», «Все про кохання, все про любов» та інші. Сергій Бурлаков завжди виявляв себе як патріот України.
Письменник також відомий як перекладач та упорядник багатьох літературних збірників. Його твори перекладені на декілька мов. Поезії С. Бурлакова увійшли до хрестоматії «Українські письменники ХХ сторіччя». Постійний учасник арт-фестивалю «Мистецький квартал».