У Дніпрі пройде семінар з вирішення фінансових та соціальних питань учасників АТО

10.08.2017 11:45   -
Автор:

17 серпня у Дніпрі відбудеться семінар для ветеранів, учасників АТО, членів їх родин та громадських об’єднань ветеранів АТО на тему «Державні гарантії та правові механізми вирішення фінансових та соціальних питань учасників АТО».
Про повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на сторінку Правозахисна Група «СIЧ» у Фейсбук.
Теми, що будуть розглянуті під час проведення семінару:
– мораторій щодо кредитних зобов’язань для учасників АТО,
– трудові права учасників АТО: право на збереження робочого місця й середньої заробітної плати при призові чи службі за контрактом, працевлаштування за 5-відсотковую квотою,
– особливості проходження ВЛК (військово-лікарської комісії) та визначення обмеженої придатності,
– вирішення житлових питань ветеранів АТО згідно державних програм та за рахунок безхазяйного нерухомого майна.
За запитами учасників семінару може бути надана індивідуальна правова консультація по особистим проблемним питанням.
Захід відбудеться у приміщенні Дніпровської центральної міської бібліотеки (4-й поверх, соціокультурний центр) за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23. Початок об 11:00.
Участь у заході безкоштовна, вхід вільний без попередньої реєстрації. Компенсації проїзду для іногородніх не передбачено.
Захід здійснюється у рамках проекту «Правова підтримка ветеранів та учасників антитерористичної операції і членам їх сімей в Дніпропетровській області», що впроваджується Громадською організацією «Правозахисна Група «Січ» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.