У Дніпрі на зимові свята проведуть близько 600 заходів

19.12.2018 18:30   -
Автор:

У Дніпрі стартував марафон заходів з нагоди прийдешніх Новорічних і Різдвяних свят. Сьогодні, 19 грудня, у Дніпровському державному цирку відкрилася «Ялинка мера». У різні дні її відвідають близько 10 тисяч дітей, зокрема пільгових категорій, діти загиблих військовослужбовців, обдарована малеча, переможці різних конкурсів. Про це під час прямої телефонної лінії 19 грудня повідомив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на прес-службу Дніпроівської міськради.
Відкриття живої міської ялинки у парку ім. Глоби відбудеться 21 грудня, о 17:00. Цього вечора на дніпровців чекає мюзикл-феєрія «Відважне серце і чотири королівства». А головна ялинка Дніпра засвітить свої вогні у суботу, 22 грудня, на площі Героїв Майдану, одразу після театралізованого відкриття ковзанки, яке розпочнеться о 17:30. Також цього вечора відкриється новорічне містечко. На сцені для дніпровців і гостей міста співатиме гурт «Скрябін».
23 та 24 грудня у новорічному містечку працюватимуть аніматори, виступатимуть творчі колективи. Зокрема, 24 грудня на площі влаштують театралізований вертеп «Різдвяна зірка на небі сяє!». 25 грудня, у день католицького Різдва, на містян також чекає насичена святкова програма. У Новорічну ніч виступатиме спеціальний гість – ді-джей Малевич. А ввечері 6 грудня з Різдвом дніпрян зі сцени вітатиме Олег Скрипка. Він виступатиме разом із гуртом Le Grand Orchestra.
«Загалом у місті до зимових свят буде проведено близько 600 святкових заходів. Свої розважальні програми, вистави підготували театри, заклади позашкільної освіти, святкова програма буде у парках. Відкриватимуться і районні ялинки. Отож, запрошуємо дніпрян з родинами долучитися до новорічно-різдвяного марафону», – сказав Євген Хорошилов.