Святослава Олійника нагородили медаллю “За жертовність і любов до України”

30.03.2015 19:42   -
Автор:

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет нагородив заступника губернатора Святослава Олійника медаллю «За жертовність і любов до України». Нагороду вручив керуючий Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату, єпископ Дніпропетровський і Криворізький Симеон (Зінкевич). Він також подарував Святославу Олійнику ікону Христа Спасителя.
Про це повыдомляэ видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу ОДА.
«Дніпропетровщина сьогодні – це серце та совість України. Патріарх Філарет зазначив, що команді Дніпропетровської області треба віддати належне, адже вона готова боротися за мир та відстоювати добро», – сказав владика Симеон.
Він також назвав Святослава Олійника людиною, яка сьогодні творить історію, і Українська Православна Церква високо цінить такі діяння.
Святослав Олійник подякував за відзнаку, якою його нагородила Церква, та наголосив, що для нього отримати таку нагороду – це велика честь. Він також додав, що продовжуватиме працювати для збереження миру в регіоні та в Україні в цілому.
Нагадаємо, 28 березня під час мітингу «Дніпро за Україну» стало відомо, що медалі «За жертовність і любов до України» отримали екс-голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський, його заступник Геннадій Корбан, голова правління «Фонду оборони країни» Павло Хазан і радник екс-губернатора Борис Трейгерман.