Названа ціна пробного ЗНО для абітурієнтів Дніпропетровщини

25.12.2018 19:00   -
Автор:

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі у пробному зовнішньому оцінюванні для осіб, які мають намір використати цей інструмент при підготовці до тестування.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Освіта.UA“.
Дніпропетровський центр пропонує пройти пробне тестування за 136 грн. 50 коп. Цього року вартість складання одного пробного тесту в Україні коливатиметься від 132 до 139 грн в залежності від регіону проживання учасника.
Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 8 до 31 січня 2019 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.
У 2019 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 23 березня.
У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.
Докладний порядок реєстрації для участі у пробному ЗНО оприлюднено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки, на яких до 25 лютого буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом – результати тестування.
Увага! Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.