Порушення на підприємствах області призвели до втрат майже 28 млн грн

18.05.2015 18:01   -
Автор:

Протягом І кварталу 2015 року на Дніпропетровщині проведено 43 контрольні заходи, під час яких фінінспектори виявили фінансові порушення на 33 підприємствах, установах та організаціях. Загалом порушення призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму майже 28 млн грн.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу Державної фінансової інспекції в області.
Відшкодовано й поновлено нецільових та незаконних витрат, недостач ресурсів на суму 4,4 млн грн, забезпечено наповнення державного та місцевих бюджетів на суму більш ніж 1 млн грн.
Також проаналізовано стан дотримання законодавства у сфері державних закупівель (без виходу на об’єкт контролю) за 5 процедурами на загальну суму 26,4 млн грн. За результатами проведеного аналізу об’єктам контролю направлено рекомендації щодо розірвання договорів на суму 26,1 млн грн.
На виконання Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом» до Державної фінансової інспекції України направлено інформацію про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 12,6 млн грн.