Павлоградські депутати ошелешили громадську комісію своєю роботою

24.02.2015 16:00   -
Автор:

Громадська комісія при павлоградському міськвиконкомі діє уже півтора місяці. Упродовж цього часу громадськість розбирається в роботі міськвиконкому — вивчає документи, члени ГК були присутні при роботі депутатських комісій, передає tv-news.dp.ua.
Громадська комісія не зрозуміла принцип роботи комісії депутатської, коли депутати затверджували кандидатури нових членів ГК.
«Ми були здивовані роботою депутатської комісії. Із 8 членів комісії, були присутні лише 4. В протоколі записано, що рішення прийнято більшістю. Проте більшість із 8 – то 5, а не 4. І ще, за якоюсь причиною в протоколі записано, що голосували 13 чоловік, хоча в наявності було 12. Ми не розуміємо всіх хитросплетінь роботи міської ради. І нам здається, що це якось невірно. Не можна так працювати, ігноруючи свої ж положення», — зазначив під час депутатської сесії голова Громадської комісії Віктор Абрамас.
Таким чином, Громадська комісія вважає, що рішення депутати прийняли із порушенням. Варто зазначити, що мова йде про депутатську комісію з питань законності та депутатської етики. Здавалося б, там має бути повний порядок.
Читайте також: «Днепр-1» нуждается в патриотах. Объявлен набор в полк