Нову Громадську раду Дніпропетровщини оберуть 16 серпня

06.07.2015 13:41   -
Автор:

Аби взяти участь у формуванні нового складу Громадської ради при Дніпропетровській ОДА, треба подати заяву з 3 по 17 липня.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України.
До складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та місцевого самоврядування.
Склад громадської ради формується на Установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб,які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства.
Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
До заяви додаються:
рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради;
біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;
копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;
інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;
інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, – за період діяльності);
відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.
Заяви приймаються з 03 по 17 липня за адресою: 49000, місто Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, буд. 52, каб. 260.
Графік роботи Мандатної комісії:
– по парним числам місяця – з 10.00 до 14.00
– по непарним числам місяця – з 14.00 до 18.00;
– субота, неділя – вихідні.
Заява з доданими документами можуть надаватися до Мандатної комісії на вказану адресу поштою з описом вкладених документів та дотриманням термінів подання документів або безпосередньо особисто.
КОНТАКТНІ ОСОБИ:
Кучеренко Галина Василівна – голова мандатної комісії ініціативної групи,
тел.: 096 472 07 01;
Колодченко Олександр Анатолійович – заступник голови мандатної комісії ініціативної групи, тел.: 050 342 87 75
Сухов Василь Євгенович – заступник голови мандатної комісії ініціативної групи, тел.: 095-230-17-12.
Установчі збори по формуванню складу громадської ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації відбудуться 16 серпня 2015 року. Про час та місце зборів буде повідомлено додатково.
Прийом заяв від інститутів громадянського суспільства на участь в установчих зборах по формуванню складу громадської ради при Дніпропетровській облдержадміністрації розпочинається виключно з 03 липня 2015 року.