Нардеп заявив про затягування судової справи проти «Арселор Міттал Кривий ріг»

11.10.2016 14:43   -
Автор:

Народний депутат Андрій Немировський заявив, що відбувається елементарне затягування судового розгляду проти «Арселор Міттал Кривий ріг», яке не хоче сплачувати борги державі.
Про це на він написав своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Сьогодні в приміщенні Дніпропетровського апеляційного господарського суду мало відбутися оголошення вступної та резолютивної частини рішення у справі за результатами розгляду апеляційної скарги за участю відповідача ПАТ «Арселор Міттал Кривий ріг».
Втім, за дивним збігом обставин, один суддя з колегії виявився «тимчасово непрацездатним», і замість відкладення слухання справи, після автоматизованого розподілу, в склад колегії було призначено нового суддю, внаслідок чого розпочався розгляд справи спочатку у зв’язку зі зміною складу суду. Окрім того, представник ПАТ «Арселор Міттал Кривий ріг» за 5 хвилин до засідання подав до канцелярії клопотання про фіксацію судового процесу через зміну колегії (раніше такого клопотання він не заявляв). Також не зрозуміло, звідки напередодні йому стало відомо про зміну колегії суддів. Через дане клопотання, неготовність інших учасників процесу (прийшли без документів, оскільки сподівались на оголошення рішення), судове засідання вкотре було відкладено на 18 жовтня 2016 року до 14-30 годин.
Правники добре розуміють, що відбувається елементарне затягування даного судового розгляду. Втім, ми продовжуємо стежити за подальшим розвитком подій, тому запрошуємо усіх небайдужих громадян прийняти участь у наступному судовому засіданні даної справи у вівторок 18 жовтня 2016 р.», – написав він.