Нардеп Купрій оприлюднив фото керівника дніпропетровських “тітушек”

17.03.2015 08:30   -
Автор:

Народний депутат України з Дніпропетровщини Віталій Купрій оприлюднив фото та ім’я людини, яка за його думкою, була організатором побиття учасників мирних протестів та одночасно є організатором замахів на його життя.
Про це повідомляє інтернт-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Ось дізнався, що кримінальний авторитет Євген Таранов, який на замовлення Вілкула організовував побиття учасників мирних протестів в січні минулого року в Дніпропетровську, знаходиться зараз в Москві під опікою ФСБ”, – заявив Віталій Купрій на своій сторінці у “Фейсбук”.
“Садист з “філософськими” поглядами вже після відсидки для захисту своєї шкури одружився на ярій регіональнці Епіфанцевій – підлеглій Вілкула, проте це його не врятувало!”, – пише він.
“Згадайте Євгене і свої 13 років тюрьми за бандитизм в 90-х, і те, як організовували замахи на моє життя. Чи не час вам покінчити життя самогубством щоб не потрапити на нари?”, – говорить Купрій.
За його словами, Путін – мабуть єдиний в світі, хто погодився приютити таких нелюдів.
“Проте в Україні, слава Богу, діє механізм заочного покарання. Тому до нас ви більше не повернетесь, і за вами буде до кінця життя полювати Інтерпол!”, – заявив нардеп.