На форумі у Дніпрі пропонують дати оцінку Філатову і Резніченко

29.06.2017 09:08   -
Автор:

Активіст «Громадського сектору Січеславщини» Олександр Колодченко заявив про необхідність проведення форуму за участю «представників широкої і незалежної громадськості, двох гілок влади та ЗМІ», на якому буде дана оцінка діяльності міського голови Дніпра Бориса Філатова і голови ДніпроОДА Валентина Резніченко.
Про це віннаписав на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«В День Конституції та на тлі останніх подій в мерії м. Дніпра громадськість хоче отримати відповіді від представницької та виконавчої влади, чи дійсно влада зацікавлена у розбудові громадянського суспільства Січеслащини. Чому мер Дніпра з легкістю зрадив принципи Майдану і не виправдав сподівання городян, а в його команді з’явились одіозні «регіонали», «беркутівці» і криміналітет ? Чому ігнорується громадська думка, має місце пихатість та цинічно зухвале й принизливе для людської гідності ставлення до пересічних громадян, образливо брутальне та агресивно лайливе до опонентів ? Мер ховається в міськраді за особистою охороною і муніципальною гвардією від своїх же виборців, кнопкою мікрофона в сесійному залі від опозиційних депутатів. Створений культ особистості направлений на розподіл бюджетних коштів, непрозоре надання вигідних підрядів, боротьбу з малим бізнесом та інакомислячими.
На рівні області теж спостерігається наступ на принципи демократії. Є спроби ввести в Координаційну раду при голові ОДА та інші громадські ради все тих же «регіоналів» та скомпрометованих псевдопатріотів.
За таких обставин вважаємо за доцільне невідкладно провести Форум за участі представників широкої і незалежної громадськості, двох гілок влади та ЗМІ, відкрито вказати на конкретні недоліки в розбудові громадянського суспільства та зловживання, налагодити прямий двосторонній конструктивний зв’язок», – написав він.
Фото: Информатор.