На Фестивальному причалі працюватиме “Майданчик єдності”

12.06.2015 17:56   -
Автор:

27 червня з 11.00 до 19.00 у Дніпропетровську на Фестивальному причалі працюватиме Майданчик єдності. Це – місце, де волонтери зможуть презентувати людям свої групи, розказати про підопічних, поділитися потребами та отримати особистий контакт з тими, хто всі ці місяці підтримує наших солдат. А також залучити до співпраці тих людей, хто хоче допомагати, але не знає, яким чином, або не має знайомих волонтерів.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів.
«Також тут можна влаштувати благодійний розпродаж. Від нас – палатки від спеки та дощу, стільці, столи. Від вас – інформаційні матеріали, фотографії – все те, що може привернути до вас увагу городян, додаткове обладнання, якщо ви його потребуєте. А також гарний настрій та позитив
Наприкінці Свята ми оголосимо суму, яку вдасться зібрати протягом дня. Всі пожертви залишаться вам», – зазначається у повідомленні.
Щоб отримати місце на майданчику, потрібно зареєструватись тут https://docs.google.com/…/1nNuy2lFbapxNzULw9Btru9D…/viewform
Якщо будуть питання, пишіть: sich.volonter@gmail.com
Закриття реєстрації 22 червня о 18.00.
«Ми не прагнемо контролювати, як ви витратите гроші, які зберете на Майданчику. Утім ми будемо перевіряти репутацію кожного волонтера, який забажає брати участь у заході. Сподіваємось на ваше розуміння, адже ніхто з нас не зацікавлений у тому, щоб шахраї наживались на нашій спільній біді», – додають організатори заходу.
Подробиці за телефоном: 732-48-88 або 067-732-48-88
Читайте також: В Днепропетровске просят помощи для детей, эвакуированных из Марьинки и Красногоровки