На Дніпропетровщині чиновники привласнили 10 млн грн

23.02.2016 10:55   -
Автор:

Посадовими особами-розпорядниками бюджетних коштів було спричинено збитки державі у сумі майже 10 мільйонів гривень.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-центр Управління захисту економіки Національної поліції України в Дніпропетровській області.
Встановлено, що на проведення робіт з реконструкції одного з водогонів Дніпропетровської області з бюджету було виділено грошові кошти. Розпорядник бюджетних коштів, за попередньою домовленістю з посадовими особами товариства, заздалегідь знаючи, що роботи виконані не в повному обсязі, підписали акти про їх виконання, до яких внесли завідомо неправдиві відомості. Таким чином, товариство отримало на рахунки майже 10 мільйонів бюджетних коштів, які в подальшому були привласнені.
За матеріалами УЗЕ в Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.
Наразі слідчі дії тривають, вирішується питання повідомлення про підозру особам, які причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення, встановлюється обсяг та якість виконаних робіт.
Читайте также: ТОП-10 взяток 2015 года на Днепропетровщине.