Мерія Дніпра привітала військовослужбовців, які повернулися із зони АТО

15.01.2018 16:00   -
Автор:

15 січня у смт Черкаське відбулися урочистості з нагоди повернення військовослужбовців 74-го розвідувального батальйону.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу міськради.
Привітав бійців заступник директора департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Сергій Звірко. Він вручив воїнам медалі «Захиснику Вітчизни», почесні грамоти Дніпровської міськради та подяки міського голови.
«Від очільника Дніпра Бориса Філатова та Дніпровської міської ради вітаю військовослужбовців із поверненням із зони АТО. Розвідники – одна із найнебезпечніших професій у військовій справі. Низький уклін вам, захисники, та вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче – своє життя, за мир і спокій на рідній землі. Мешканці Дніпра вдячні вам за службу. Дякуємо кожному за вірність присязі. Доброго здоров’я, сили, оптимізму, злагоди вашим родинам і миру усі нам. Слава Україні і її героям!» – сказав посадовець.
Один із нагороджених, старший сержант Володимир Кабановський, розповів, що за необхідності одразу після відновлення особового складу, техніки та проходження навчання повернеться до виконання бойових завдань.
«Особисто я у зоні АТО з 2014 року, а у складі цього батальйону служу останні два роки. Наш батальйон виконував бойові завдання по всій лінії розмежування – від Широкиного до Красногорівки. Зараз звідти повернулися, але у разі потреби без сумніву знову обов’язково станемо на захист нашої країни заради наших родин, майбутнього наших дітей», – додав боєць.
Після церемонії нагородження у військовій частині дислокації батальйону відбувся показ сучасної військової техніки, обмундирування та зброї.