Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Майже 200 дніпропетровських юнаків присягнули на вірність Україні (ФОТО)

Молоді, завзяті та вірні народу Україні. 200 юнаків стали до лав української армії, щоб навчитися захищати свою країну. Вже незабаром хлопці відправляться в різні куточки країни осягати військову справу. Батьки, рідні та близькі проводжали юнаків на річну службу.
Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними службами та оборонної роботи облдержадміністрації, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Едуарда Рябоконя в армію проводжають батьки. Хлопець працював помічником машиніста тепловоза на одному з заводів України. Форму залізничника тепер змінив на військову. Зізнається, служити пішов не роздумуючи.
«Я вирішив йти до армії сам. Отримав повістку, пройшов медкомісію і відправився служити. Хочу побачити життя, щось нове випробувати», – говорить Едуард.
Батько хлопця не приховує – за дитину свою хвилюється. Але впевнений, що виростив справжнього захисника вітчизни. І мріє вже погуляти на весіллі сина.
«Кожен турбувався би за сина. Хвилююся, як він себе покаже в армії. Сподіваюся, що все буде добре, і він нас і нашу країну не підведе», – зазначає Анатолій Рябоконь.
200 хлопців навчатимуться військовій справі переважно у регіоні. Інколи виїжджатимуть у навчальні центри країни, зокрема до Чернігова. Тут готують військових за 20 спеціальностями. Попереду у хлопців декілька місяців навчань.
Читайте також: У Дніпропетровську жителі власним коштом встановлять пам’ятник Небесній сотні