Інтернет-видання «Дніпро.Головне»

Кров для АТОвців здали майже півтисячі мешканців Дніпропетровщини

40 поранених АТОвців допомогли врятувати донори Дніпропетровщини. Для військових здали кров майже півтисячі мешканців області. Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на прес-службу облдержадміністрації.
З початку війни на Сході України медики Дніпропетровщини стали справжніми янголами-охоронцями для бійців. І вдень, і вночі лікарні приймали важкопоранених. Й досі лікарі області рятують життя та здоров’я Героїв. Допомагають їм у цьому донори, які мешкають в різних куточках Дніпропетровщини. Цьогоріч кров для військових здали майже 500 безкорисливих помічників.
У 2018 році пораненим перелили понад 63 літри крові.
«У лікарнях області завжди є запас крові. Все завдяки і нашим постійним донорам, і тим, хто приходить вперше. Здати кров може кожен мешканець області, якому вже виповнилося 18 років. Головне – відсутність протипоказань», – розповіла головний лікар обласної станції переливання крові Антоніна Сердюк.
Здати кров можна в Дніпропетровській обласній станції переливання крові за адресою: Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17. З собою слід взяти паспорт та ідентифікаційний код.