Колектив КБ «Південне» написав листа Порошенку

22.09.2016 13:51   -
Автор:

Робітникам ДП «КБ «Південне» не подобається те, як проходить конкурс на заміщенні вакантної посади гендиректора підприємства. Вони вважають, що призначення на цю посаду людини, яка не має відповідної кваліфікації, призведе до краху підприємства. Колектив написав відкритого листа до вищих посадових осіб держави з проханням втрутитися у ситуацію.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу «КБ «Південне».
«Колектив ДП «КБ «Південне» не розуміє рішення Комісії при Комітеті з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств про недопущення до фінальної частини конкурсу кандидатур, висунутих від ДП «КБ «Південне».
Призначення керівником ДП «КБ «Південне» особи, яка не має відношення до специфіки підприємства, не володіє технічною стороною його діяльності, не обізнана зі специфікою кооперації та не має міжнародного авторитету у відповідних колах, загрожує тяжкими наслідками.
З початку поточного року підприємство було збентежене незрозумілими кадровими рішеннями попереднього керівництва ДКАУ. Останні рішення нового складу Уряду України надали колективу надію на компетентне та розумне вирішення ситуації, яка склалася. Підприємство повернулося до конструктивної діяльності. Але чергове відновлення деструктивних дій викликає у колектива нерозуміння і несприйняття.
Колектив ДП «КБ «Південне» має рішучий намір продовжити боротьбу за майбутнє підприємства, галузі та України. Не тільки просимо, але й вимагаємо Вашої дієвої підтримки та негайного втручання!», – говориться у відкритому листі колективу підприємства.