Яроша та Купрія повідомили про мародерів з Дніпродзержинська

11.12.2014 09:22   -
Автор:

Громадський діяч Дніпропетровщини Максим Голосний звернувся з відкритим листом до народних депутатів України 8 скликання Дмитра Яроша та Віталія Купрія. У зверненні він наголосив, що у Дніпродзержинську треба провести перевірку спільних дій мера Станіслава Сафронова, Правого сектору та СБУ, які, можливо, причетні до розкрадань.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Чи відомо Дмитру Ярошу, чим займається Правий сектор на Дніпропетровщині? Хтось воює, а хтось розриває залишки державної власності “іменем революції”…», – написав Голосний.
У своєму зверненні він просить провести ретельну перевірку та взяти на особистий контроль дії підлеглих Яроша стосовно можливого мародерства, до якого вони можуть бути причетними в Дніпропетровській області Петириківського району.
“Декілька днів тому я отримав інформацію про те, що ваші однопартійці Вінар та Крамаренко, спільно з мером міста Дніпродзержинськ Сафроновим, директором комунального підприємства «Дніпродзержинський міськводоканал», Хітровим та співробітником Дніпродзержинського міського управління СБУ Чьорним займаються мародерством під прикриттям АТО”, – пише Максим Голосний.
В результаті їхніх спільних дій фактично розкрадено величезну кількість металевих конструкцій, які станом на сьогодні є безхозними і які фактично потрібно було брати на баланс місцевим органам самоврядування з подальшою їх реалізацією по встановленій законом процедурі.
Всі вище перелічені особи за отриманою інформацією були причетні до незаконного демонтажу металевих конструкцій, а саме — за попередньою змовою викопали кілька десятків кілометрів металевої труби яка знаходиться обабіч авто дороги в напрямку з м. Дніпродзержинськ на м. Полтава, заявляє громадський активіст Максим Голосний.
Фото за посиланням.