Я не людина Коломойського, і не виконую його завдання, – Парасюк

06.01.2015 13:00   -
Автор:

Нардеп 8 скликання Володимир Парасюк заявив, що назбирав багато доказів про злочини екс-прокурора Дніпропетровщини Романа Федика, але робить це не на замовлення губернатора Ігоря Коломойсько, адже не є його людиною у парламенті.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Сьогодні вночі зламали мою сторінку на facebook. Зникли усі повідомлення, які стосувались прокурора Федика. Не знаю, чи це випадковість чи закономірність, але факт є фактом. Коли я назбирав ще більше доказів про злочини Федика, які зараз опрацьовую і згодом їх оприлюдню, випливло прізвище Баганець Олексій – це заступник генпрокурора. Зараз я з’ясовую цю ситуацію і покажу пану Яремі, хто його оточує.
Зараз ходить дуже багато чуток, що я працюю на Коломойського і виконую його завдання. Тому хочу ще раз усім наголосити – я не людина Коломойського. У Дніпропетровську я познайомився з багатьма хорошими і патріотичними людьми, з якими і надалі маю дружні відносини, а з деякими разом працюємо у ВР. Мої побратими з батальйону є в числі моїх помічників, але я людина незалежна і жоден з олігархів впливу на мене не мають. Коли перечитую велику кількість здогадок та наклепів певних “аналітиків”, стає просто смішно, до якого абсурду доходять люди, займаючись аналізом на аналіз. Моя мета – щоб у нас на Львівщині і по всій Україні були порядні прокурори і чиновники, яких буде поважати суспільство», – написав нардеп у фейсбук.