Ігор Лінчевський: “Україна стане європейською державою”

26.09.2014 13:16   -
Автор:

“Ми впевнено крокуємо до того, щоб Україна стала європейською державою. Низка прийнятих законопроектів та владних ініціатив підтверджує цей вектор розвитку”, – заявив кандидат в народні депутати України по 26 виборчому одномандатному округу Ігор Лінчевський.
Про це повідомляє інтернет-видання “ГЛАВНОЕ”.
“Вчора у присутності журналістів та представників громадськості нарешті було підписано закон про люстрацію. Наша мета, мета представників політичної партії «Народний Фронт», у парламенті нового скликання – довести розпочате до кінця і повернути довіру українців. Україна має стати одним із прикладів успішного розвитку і протягом найближчих років увійти до першої двадцятки країн за Індексом людського розвитку”, – зауважив він.
“Особисто я маю на меті ініціювати програми, спрямовані на захист соціально незабезпечених верств населення. Ми маємо встановити чіткий розрахунок пільг для одиноких матерів та малозабезпечених сімей. А також реалізувати право кожної людини на доступне та якісне медичне забезпечення. Повернути лікування за рахунок держави тяжкохворим та малозабезпеченим громадянам. Окрім того, я маю намір активно представляти Дніпропетровщину та інтереси її мешканців, аби відродити міць промислової столиці України. Шлях до трансформації може бути тривалим, але я впевнений, що спільними зусиллями ми зробимо наше життя кращим”, – зазначає кандидат в народні депутати України по 26 виборчому одномандатному округу Ігор Лінчевський.