Готель «Парус» залишається у власності територіальної громади Дніпра

13.12.2018 13:15   -
Автор:

12 грудня Центральний апеляційний господарський суд розглянув і залишив без задоволення апеляційну скаргу приватного підприємства «Ромбус-Приват» на рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 13 червня 2018 року, відповідно до якого готель «Парус» у Дніпрі було повернуто у комунальну власність територіальної громади.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на прес-службу Дніпровської міськради.
Тоді рішення на користь департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради було ухвалене через недотримання відповідачем – приватною компанією, якій належав готель, умов договору купівлі-продажу, а саме – пункту, що стосується гарантування безпеки. Центральний апеляційний господарський суд залишив це рішення без змін.
Департамент по роботі з активами Дніпровської міської ради та мерія Дніпра вважають, що рішення судів першої та апеляційної інстанцій є законними і обґрунтованими.
Нагадаємо, на території недобудованого готельного комплексу «Парус» протягом багатьох років траплялися непоодинокі нещасні випадки, внаслідок яких люди отримували травми та навіть гинули.
Головною причиною цього був безперешкодний доступ до будівельного майданчика готелю, відсутність належної огорожі та охорони довгобуду.