Дніпрян запрошують на віче «Ми маємо гідність»

20.11.2019 11:30   -
Автор:

Дніпро завжди було в авангарді у боротьбі за Незалежну та Соборну Україну. Ми є невід’ємною частиною перемоги Майдану, непорушною фортецею у боротьбі із окупантом. І сьогодні ми не маємо права стояти осторонь. Так вважають активісти Руху опору капітуляції, передає інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Дніпроград“.
Напередодні, 19 листопада вони поширили спільне звернення до усіх небайдужих мешканців міста із закликом проявити єдність та гідність у боротьбі за незалежність України.
«Єдність та Гідність стали запорукою нашої перемоги над проросійським режимом Януковича. Єдність та Гідність дали нам сил на відсіч російській збройної агресії. Єдність та Гідність – наша зброя і проти сьогоднішніх спроб реалізувати російський сценарій «примирення»», – йдеться в заяві.
Активісти нагадують, що шість років тому в цей день українці об’єднались заради спільної мети – відстояти право власноруч визначати своє майбутнє. Але на жаль, за шість років складних випробувань та війни з російським окупантом, небайдужі громадяни знов змушені відстоювати свій цивілізаційний вибір.
«Повернення в Україну одіозних поплічників режиму Януковича та посилення їх впливу на державні інститути, ревізія зовнішньополітичного вектору розвитку України і відсутність чіткого плану повернення окупованих територій, зневага до ветеранів та знецінення добровольців, байдуже ставлення до питань національної ідентичності – тривожні сигнали, які свідчать про небажання влади дослухатися до реальних цінностей та ідеалів суспільства», – наголошують активісти.
Нагадаємо, віче “Ми маємо гідність” заплановане на 21 листопада, о 19:00 на площі під ОДА. Організаторами заходу є Рух опору капітуляції.