Дніпрян запрошують до «Лабораторії мистецькіх студій»

04.09.2017 18:45   -
Автор:

ГО «Культура Медіальна» з 27 вересня по 3 жовтня проведе у Дніпрі практикум, спрямований на обмін досівдом та налагодження професійних стосунків між активними ініціативами в сфері культури та урбаністики Східної України.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ»з посиланням на організаторів.
«Культура Медіальна» запрошує менеджерів, кураторів, активістів та співробітників громадсько-культурних ініціатив східноукраїнських міст на резиденцію до Дніпра.
Проект “Лабораторія мистецьких студій” спрямований на те, щоб через практичну взаємодію забезпечити обмін досвідом, об’єднати професійну мережу та налагодити співпрацю між активними ініціативами в сфері культури та урбаністики Дніпропетровської, Донецької, Луганської та Запорізької областей.
Протягом тижня з 27 вересня по 3 жовтня 2017 року, “Культура Медіальна” пропонує ряд можливостей для набуття і тренування менеджерських навичок, нетворкінгу та практичних дій в рамках своїх власних проектів. Під час практикуму учасники набудуть знання з менеджменту міжнародних проектів, розвитку активного ком’юніті через культурні ініціативи, організацію міжнародної співпраці з митцями та міжнародними культурними інституціями, а також методів та способів ревіталізації громадських просторів у містах. 6 менеджерів, кураторів, активістів та співробітників громадсько-культурних хабів з східноукраїнських міст перезнайомляться з дніпровськими ініціативами та представлять себе і свої ініціативи на публічних виступах.
В рамках студійної подорожі учасники працюватимуть над розробкою спільних проектів з місцевими ініціативами, таким чином закріпивши нові навички та зв’язки. Міні-проекти учасників будуть спрямовані на культурний обмін між Дніпром та їх містами. 2-3 спільні проекти будуть підтримані ресурсно та реалізовані протягом місяця після завершення студійної подорожі в м. Дніпро або містах резидентів.
Дедлайн подачі заявки: 10 вересня 2017 року Дата оголошення результатів відбору: 14 вересня 2017 року Резиденція: 27 вересня – 3 жовтня 2017 року Реалізація спільних міні-проектів: жовтень 2017 року
Організатори беруть на себе покриття проїзду, проживання, харчування учасників та покриття витрат на реалізацію кращих спільних міні-проектів.
Заявку для участі надсилайте на адресу: info@kulturamedialna.org. Заявка має складатися с мотиваційного листа (максимум 500 слів) та CV. В темі листа слід вказати Open Call_ім’я заявника.
Проект реалізується ГО «Культура Медіальна» в рамках конкурсу «Культурна дипломатія задля діалогу» при підримці Міжнародного Фонда «Відродження». – йдеться у повідомленні.