Діти Дніпропетровщини відвідають «міста професій»

06.09.2017 14:30   -
Автор:

Юні мешканці Дніпра, Кам’янського та Кривого Рогу зможуть спробувати себе в якості представників різних спеціальностей – від соціального працівника до рятувальника.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Цей проект дасть можливість дітям на деякий час «зануритися» у доросле життя, отримати стилізований паспорт, обрати професію до душі, пройти інструктаж та «влаштуватися» на роботу», – розповіла координатор проекту «Місто професій» у Дніпропетровській області Наталія Кулінська.
Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей, діти працюватимуть рятувальниками, пожежниками, футболістами, поліцейськими, лікарями, будівельниками. Під час гри-роботи діти отримають навички обраної професії та зможуть заробити іграшкові гроші – «гривники», які потім обміняють у «Місті професій» на солодощі або канцтовари.
«Взяти участь може кожна дитина, яка забажає. Жодного попереднього запису не потрібно: учасник підходить до імпровізованого «паспортного столу» і починається гра», – додала Наталія Кулінська.
«Місто професій» працюватиме з 12:00 до 15:00 30-го вересня у Дніпрі в парку Глоби, 1-го жовтня у Кривому Розі в парку Героїв та 7-го жовтня у Кам’янському, там місце проведення уточнюється.